Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zwitsers Kuehne & Nagel maakt recordwinst over 3e kwartaal

Tholen – De in Zwitserland gevestigde logistieke dienstverlener Kuehne & Nagel heeft in het 3e kwartaal van 2010, mede door een consequente uitvoering van de groeistrategie en een gunstiger economisch klimaat, een operationeel record resultaat behaalt van 202 miljoen euro. Over de eerste negen maanden van het jaar is de omzet met 18,6 procent gestegen en is de winst voor afschrijvingen, rente en belastingen toegenomen van 517,5 miljoen euro in 2009 tot 556 miljoen in 2010.

In de zeevracht heeft Kuehne & Nagel het volume vervoerde containers verhoogd met 17 % en is de brutowinstmarge gegroeid naar 35,8 procent in de eerste negen maanden van dit jaar. Bij de luchtvracht steeg de tonnage met 29 % en de omzet van het spoor- en wegvervoer steeg met 9,5 %.

Volgens directeur Reinhard Lange is men er van overtuigd dat mede door de goede resultaten over de eerste negen maanden, en dan vooral het 3e kwartaal, er over het gehele jaar een sterk verbetert resultaat gerealiseerd zal worden. Door de inspanningen consequent te richten op de uitvoering van de groeistrategie zal K & N haar positie verder versterken in de mondiale logistiek, aldus Lange.

Publicatiedatum:
Auteur:
©