Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Al 50 deelnemers Workshop GPC Internationale Productcodering

Op dit moment hebben al 50 deelnemers zich aangemeld voor de workshop over Global Product Classification (GPC). De deelnemers bereiden zich hiermee tijdig voor op de invoering van GPC in het inkoopproces van Duitse retailers per januari 2012. Met GPC kunnen AGF-producten wereldwijd nog beter geclassificeerd worden.

Frug I Com verwacht dat meerdere Duitse retailers vanaf 1 januari 2012 Global Product Classification zullen inzetten voor het inkoopproces van AGF. Om hierop voorbereid te zijn is het van essentieel belang dat Nederlandse AGF-bedrijven tijdig starten met de invoering in alle systemen. Daarom organiseert Frug I Com m.m.v. GS1 Nederland en het bedrijfsleven een gratis workshop waar de beginselen van GPC centraal staan. GPC leidt tot een eenduidige weergave van de bestelgroepen waarbinnen in dit geval AGF-producten vallen. Tevens zal aandacht zijn voor de ontwikkelingen op het gebied van GS1-DAS binnen de AGF.GS1 DAS is de Nederlandse datapool met artikelgegevens.

Wilt u ook voorbereid zijn op de invoering van GPC voor het leveren aan de Duitse retail? Schrijf u dan in voor de Workshop GPC. De workshop wordt gehouden op donderdag 28 oktober 2010 van 14.00 - 16.30 uur in de grote zaal van het Productschap Tuinbouw te Zoetermeer. Belangstellenden voor deelname aan deze gratis workshop kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website van Frug I Com (klik hier). De eerste release van de nieuwe GPC-indeling is eveneens te vinden op onze website. Eind november volgt een tweede release.
Publicatiedatum: