Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vollegrond groenteseizoen Murcia van start bij Hagé

Vanaf deze week beschikt Hagé International opnieuw over een volledig assortiment vollegrondsgroenten uit de regio Murcia. Na een vrij turbulent Spaans vollegrondseizoen 2009 waarbij slechte weersomstandigheden en schommelingen in vraag een aanbod bepalend waren, verwacht Hagé International samen met haar Spaanse leveranciers een goed seizoen 2010.Het assortiment bevat verschillende slasoorten zoals ijsbergsla, Romano sla, Lollo Bionda en Lollo Rosso maar ook spitskool, broccoli, bleekselderij, andijvie en artisjokken. De weersomstandigheden waren tijdens het groeiseizoen optimaal waardoor ook de kwaliteit van de groente uitstekende is. Hagé International verwacht ook dit seizoen klanten naar wens te kunnen bedienen met de Spaanse vollegrondsproducten.

"Ondanks het wat wisselvallige voorbije seizoen, zijn we samen met onze leveranciers sterk kunnen groeien in onder andere ijsbergsla, broccoli, lollo rosso, andijvie en bleekselderij" verduidelijkt Luis Ochoa, Senior in- & verkoper bij Hagé. "Door zowel uit Zuid-Spanje, Murcia en Cadiz, als Italië kwaliteitsgroenten te sourcen, zorgen we ervoor dat we onze klanten een volledig vers assortiment vollegrondsgroenten kunnen bieden".Hagé International werkt dit seizoen opnieuw samen met dezelfde leveranciers als verleden jaar. Op die manier kunnen klanten erop rekenen dat dezelfde producten ook dit jaar weer beschikbaar zijn. Zo zullen ook dit jaar opnieuw exclusieve producten als het kwaliteitsbospeen en -prei van Montalban beschikbaar zijn. Bovendien heeft Hagé International een vaste medewerker in de regio die met de telers/leveranciers samen werkt. Zo kan op ieder moment ingespeeld worden op de ontwikkelingen ter plaatse.
 
Voor product- en commerciële informatie, neem contact op met het commerciële team van Hagé International ([email protected]), 0180-648000.
Publicatiedatum: