Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
NVC organiseert twee opleidingsactiviteiten:

Veilig en kwalitatief verpakken van voedingsmiddelen

Het NVC organiseert in november twee opleidingsactiviteiten gericht op het veilig en kwalitatief verpakken van voedingsmiddelen. Op vrijdag 5 november vindt de 1-daagse NVC Workshop Wetgeving Voedselcontactmaterialen plaats. De interactieve 1-daagse workshop behandelt de voedselcontactwetgeving, geeft inzicht in het selecteren en beoordelen van testcondities, Good Manufacturing Practice (GMP) en traceability én geeft handvatten hoe hier mee om te gaan. NVC-leden betalen €435,-. Niet leden betalen €545,. Klik hier om in te schrijven voor de workshop.

Op woensdag 10 november start de 3-daagse NVC Cursus Food Packaging. Na afloop van de NVC Cursus Food Packaging kent u, naast de wetgeving, ook de andere factoren die van belang zijn voor het veilig en kwalitatief verpakken van voedingsmiddelen en kiest u op basis van deze factoren de juiste verpakking bij uw te verpakken product of die van uw afnemer. NVC-leden betalen €1.335,- voor deze cursus. Niet-leden betalen €1.595,-. Schrijf hier in voor deze 3-daagse NVC Cursus Food Packaging.

Bron: NVC

Publicatiedatum: