Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Besparen op de enorme schadepost als gevolg van fysieke overbelasting

Snel erbij is snel klachtenvrij met Step

Fysieke overbelasting is een enorme schadepost. Uitval en productieverlies door de alom bekende rug-, nek-, schouder-, knie-, elleboog- en RSI klachten zijn helaas nog steeds aan de orde van de dag. Soms is uw werknemer snel weer terug maar in veel gevallen duurt het erg lang voordat er weer met hervatting van eigen werkzaamheden begonnen wordt. Het ontbreekt u meestal aan gerichte informatie die reïntegratie soepel moet laten verlopen. U bent afhankelijk van informatie die komt via uw werknemer of via uw bedrijfsarts, helaas voor u is dan het kwaad al geschied en heeft u een problematisch lang dossier voor u liggen. Hoe kan dit beter?

Het inschakelen van STEP Snel Herstel is een adequate oplossing. De benadering is niet medisch maar uitermate praktisch waarbij oorzaak en gevolg op een juiste manier gekoppeld worden. Uw werknemer krijgt heldere informatie, vaardigheden en ZelfZorg middelen aangereikt om het natuurlijk herstel te beschermen en de benutbare mogelijkheden te verbeteren.

Als werkgever ontvangt u binnen 24 uur deugdelijke, niet medische, informatie die u in staat stelt om op een juiste wijze met uw werknemer te communiceren over welke werkzaamheden kunnen worden hervat. Via de STEP InternetDataBase kunt u het traject real time volgen. Geen black box en geen onnodige medicalisering. Indien u het op prijs stelt ontvangt uw bedrijfsarts gedurende het Snel Herstel programma ook de zinvolle informatie over uw werknemer. Het grootste voordeel van onze aanpak heeft uw werknemer, deze wordt in staat gesteld om verdere gezondheidsschade en herhaling van klachten te voorkomen.

Voor meer informatie:
Tel: 074 2502828
www.step.nl
Publicatiedatum: