Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

StorageData registreert alle meetgegevens en aansturingen op bewaarcomputer

De nieuwe generatie Orion bewaarcomputers kan voorzien worden van "StorageData". Deze optie bezit een geheugenkaart om de meetwaarden van alle ingangen, zoals temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en CO2 te registreren en alle aansturingen zoals: toerental van de ventilatoren, stand van de luiken en positie van de modulerende gasklep. De opgeslagen data kan met behulp van het Rainbow Management Programma geselecteerd en, indien nodig, bewerkt worden. De tijdsinterval van registratie is instelbaar en al vanaf 1 seconde.



De opgeslagen data kan direct door middel van een PC uitgelezen worden, simpelweg door het SD-kaartje in de PC te steken. Ook is het mogelijk om de data via de PC verbinding (USB of Ethernet) uit te lezen. Een goede registratie is de basis voor het nemen van de juiste besluiten voor uw bewaarstrategie. Het aloude "Meten is Weten" immers, betaalt zich hierdoor uit.



Mooij Geforceerde Ventilatie BV gebruikt de SD-kaart StorageData in hun Orion bewaarcomputer, die worden gebruikt voor het drogen en koelen van agrarische producten; voornamelijk aardappelen en uien. Met behulp van StorageData kunnen alle meetgegevens en aansturingen geregistreerd worden op de bewaarcomputer zelf, zonder dat een PC aan moet staan. Voordeel voor een akkerbouwer/onderzoeker is dat hij beschikt over een grote hoeveelheid gegevens en op basis van deze gegevens zijn bewaarproces kan optimaliseren.
 
Voor meer informatie: www.mooij-agro.nl.
 
Publicatiedatum: