Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Rijn- KWS verlengt contract met Jonger Oranje

De Van Rijn Groep is graag betrokken bij een initiatief waarbij kinderen worden gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen. Al enige jaren is de Van Rijn Groep dan ook hoofdsponsor van Jonger Oranje en onlangs is het sponsor contract weer met een jaar verlengd!Ook organisator SoccerID is blij met de continuering van het hoofdsponsorschap door Van Rijn. Naast het feit dat SoccerID met haar activiteiten sportende kinderen stimuleert is een gezonde voeding van even groot belang. Hierbij sluiten de eigen producten van KWS (aardappelen) en het merk Rijnstar (groente en fruit) dan ook perfect aan. Ook de combinaties met andere sponsoren zoals bijvoorbeeld weekblad Donald Duck geven aan dat dit evenement enorm leeft onder de jeugd maar ook vooral plezier centraal staat.Tijdens de Jonger Oranje talentendagen, georganiseerd door Soccer ID uit Amsterdam, krijgen kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar de kans om hun talenten te tonen aan scouts van diverse bekende regionale Nederlandse Voetbalclubs. Hierdoor krijgen al deze kinderen de kans om hun droom als profvoetballer waar te maken! Tijdens de voetbalclinic van een dag worden de beste keepers, verdedigers, middenvelders en spitsen vervolgens geselecteerd voor Jonger Oranje. Uiteindelijk speelt Jonger Oranje wedstrijden tegen profclubs en neemt deel aan internationale voetbaltoernooien waarbij alle grote Europese clubs vertegenwoordigd zijn! Sommige spelertjes hebben hierdoor al een profcontract weten te bemachtigen.

Rafael van der Vaart, de huidige ster van Tottenham Hotspur en het Nederlands elftal, omarmt dit initiatief en is sinds de start ambassadeur van dit evenement.
Met inzet van haar voetbalvitaminen in de vorm van haar producten draagt de Van Rijn Groep op deze manier bij aan de carrière van misschien wel toekomstige top voetballers van het grote Oranje.

Van Rijn is dan ook trots om weer officieel op de shirts van de Jonger Oranje teams te mogen pronken en hoopt op veel sportief succes! Meer informatie over Jonger Oranje? Kijk snel op www.jongeroranje.nl

Voor meer informatie:
Peter van Rijn
Van Rijn Group
ABC Westland 574
2685 DG Poeldijk
Tel.: (0174) 41 94 00
Fax: (0174) 41 41 57
www.van-rijn.nl

Publicatiedatum: