Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15e Europese asperge- en aardbeienbeurs in Karlsruhe

Tholen – De vereniging van Duitse asperge- en aardbeientelers (VSSE) presenteert en benadrukt het belang van merkidentiteit op de internationale vakbeurs voor de asperge- en aardbeienteelt op 19-20 november in Karlsruhe. Het is een toonaangevende beurs voor de sector met 260 exposanten die innovaties en optimalisaties tonen op de 12.500 m2 beursoppervlakte.

Voor de telers is er de noodzaak steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan, of dit een gebruik van schaarsere grondstoffen, arbeidskosten of het gebruik van nieuwe methoden is, er zal voor elke bezoeker een gespecialiseerd aanbod van concepten en technische innovaties te zien zijn.

Zo zal er een presentatie zijn van oogstmachines om de kosten van de oogst en arbeid te verminderen, maar ook een kistenwasinstallatie. Nieuwe rassen van de verschillende vermeerderaars zowel voor asperges als voor aardbeien. Vernieuwingen bij de toediening van meststoffen en precisietechniek door GPS, controle systemen en teelttechnische ontwikkelingen voor de vervroeging van de teelten, kortom een breed spectrum speciaal afgestemd op de behoefte van de sector.

Voor meer informatie: www.expo-se.de

Publicatiedatum:
Auteur:
©