Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frugi Venta ledenvergadering Fruithandel op 11 november

Donderdagavond 11 november a.s. houdt Frugi Venta haar jaarlijkse ledenbijeenkomst voor fruithandelaren. Helwig Schwartau zal een presentatie geven over het onlangs geïntroduceerde prijsbericht voor appelen en peren.

Sinds kort ontvangen alle NFO-leden en fruithandelaren die lid zijn van Frugi Venta prijsinformatie over transacties van appelen en peren in de voorafgaande week. Het bericht wordt samengesteld door Helwig Schwartau van AMI, Agrarmarkt Informations-GmbH en zal voorlopig iedere dinsdagmiddag worden verstuurd. De prijsinformatie is afkomstig van Nederlandse fruithandelaren en afzetorganisaties en wordt verwerkt tot anonieme informatie. Ook belangrijke marktinformatie uit omringende landen, wordt in het prijsbericht opgenomen. Het prijsbericht betreft een pilot voor 1 jaar en wordt gefinancierd door Frugi Venta en NFO.

De bijeenkomst wordt gehouden in Hotel Houten. Binnenkort ontvangen alle fruithandelaren een uitnodiging. Nu al aanmelden kan via [email protected].

Bron: Frugi Venta

Publicatiedatum: