Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frankrijk maakt zich klaar voor nieuw Jazz-seizoen

In zuidoost-Frankrijk draaien de pakstations reeds op volle toeren. Deze regio levert namelijk de eerste Jazz-appels, die einde week 41 zullen aankomen. Later volgen de Jazz-appels uit de zuidwestelijke regio gevolgd door de Loire-vallei.

Volgens de kenners mogen we ons dit jaar aan een uitzonderlijke Jazz-kwaliteit verwachten. De koele nachten en de warme temperaturen overdag hebben voor een verleidelijke rode kleur en een heerlijk suikergehalte gezorgd. Deze eigenschappen geven de Jazz dan ook het label van smaakvolle, sappige appel met een stevige "bite".Ondanks de barre weersomstandigheden die in gans Europa een lagere appeloogst voorspellen, kunnen we voor de Jazz-appel toch op een stijging van 10% rekenen. Dit stemt overeen met een volume van 14.000 ton.Tijdens dit Franse seizoen staan er ook heel wat marketingcampagnes op het programma. Naast de tastings zowel in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, nemen we eveneens deel aan verschillende beurzen met als thema: gastronomie en gezondheid. Bovendien worden er leuke en ook enkele nieuwe gadgets uitgedeeld tijdens deze consumentencampagnes.Na een succesvol Nieuw-Zeelands seizoen, dat wij eveneens begin week 41 afsluiten, kan het Franse Jazz-seizoen dus gerust van start gaan. Op deze manier hebben wij weer een naadloze aansluiting gerealiseerd en is de 12 maanden “Jazz présence” nu zeker een succesvol feit!

Voor meer informatie:
Enzafruit New Zealand (Continent) N.V.
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden
België
Tel. +32 11-689941
Fax +32 11-688109
E-mail
www.enzafruit.be
Publicatiedatum: