Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clementines uit Marokko weer beschikbaar bij Anaco Greeve

Tholen - Anaco Greeve heeft vandaag de eerste binnenkomst van Clementines uit Marokko. Het citrus komt van aflader Limounasouss uit Agadir en wordt gepakt onder het merk OBER. Jan van der Voort laat weten dat de aanvoer iets vroeger is dan normaal. "De kwaliteit van de eerste aankomst is alleszins goed te noemen", vertelt hij. "De Clementines zijn nog niet helemaal vol van kleur maar uitstekend van smaak."



De eerste verladingen bestaan vooral uit de 10 kg kisten, later zullen ook andere verpakkingen volgen zoals de 2,3 kg kistjes en 15 kg Open Top cartons.



Dit jaar ziet de oogst van clementines er volgens de importeur goed uit. "Verwachting is dat het volume gelijk blijft maar dat er vooral betere maten zullen komen ten opzichte van vorig jaar", aldus Jan. Hij vertelt dat men in Marokko zoals ieder jaar reeds is begonnen met verladingen naar Canada maar er is eerder begonnen met verschepingen naar Rusland vanwege goede markt voor clementines aldaar. "Vanaf deze week komen de verschepingen naar Europa op gang."

Voor meer informatie:
Jan van der Voort
Anaco Greeve
ABC Westland 666
2685 DH Poeldijk
Tel.: (0174) 21 02 00
Fax: (0174) 21 39 79
www.anacogreeve.nl
E-mail