Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kanzi vanaf maandag 18 oktober weer verkrijgbaarInmiddels is het oogstseizoen 2010 van Kanzi in volle gang en ziet de oogst er veelbelovend uit; de typische Kanzi gloed, de gepaste rood/groene tint, haar rondingen en de prima maat. De weersomstandigheden zijn voor Kanzi relatief gunstig geweest. Smaak, aroma en de zoet-zuur verhouding zijn optimaal. Vanaf maandag 18 oktober ligt Kanzi weer in de supermarkten en de betere AGF-detaillisten.

In totaal wordt de oogst in Europa geschat op 35.000 ton. Dit is omgerekend 40% in Nederland, 27% in Duitsland, 15% in België, 12% in Italië, 5% in de UK en 1% in Zwitserland. Ondertussen is Kanzi al 5 jaar op de markt en met succes. Het basisprincipe van 'home grown' gaat nog steeds volledig op. In ieder productieland is er meer dan voldoende ruimte voor de eigen markt. Zo heeft de consument altijd een Kanzi van eigen bodem.

De eerste activiteiten van de PR en marketingcampagne zijn al duidelijk zichtbaar. Zo heeft prinses Maxima een schitterend doosje Kanzi in ontvangst genomen tijdens het Fruitcorso, is het Europese kick-off event op vrijdag 15 oktober in de Europese hoofdstad Brussel bijna een feit en heeft de Belgische beurs 'Voedingssalon' afgelopen zaterdag haar deuren geopend voor Kanzi. Dit is pas het begin van de campagne. De voorbereidingen voor diverse proeverijen, evenementen, beurzen, advertenties en (TV) billboards en PR acties zijn in volle gang.

Interesse in deze heerlijke Kanzi appelen? Neem dan contact op met Harry Septer, Fruitmasters Holland, 0345 – 578 816.
Publicatiedatum: