Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CombiVliet nieuwe naam voor Van Vliet Cherrytomaten

De laatste decennia heeft Van Vliet Cherrytomaten, net als andere telers in de sector, veel veranderingen meegemaakt. Ze zijn van een klein familiebedrijf uit Monster uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de tomatensector. Afgelopen week lanceerde Van Vliet Cherrytomaten hun nieuwe naam: CombiVliet.
 
CombiVliet is producent van diverse soorten tomaten. Algemeen directeur Theo van Vliet: "Onze tomaten zijn door jarenlange selectie en veredeling steeds verder afgestemd op de veranderende behoefte van onze afnemers. Tomaten van CombiVliet onderscheiden zich door een volle smaak en zijn geteeld met maximale aandacht voor duurzaamheid. In 1990 zijn we als Van Vliet Cherrytomaten begonnen met de maatwerk levering aan onze afnemers. Het aanbod bestaat vandaag de dag al lang niet meer uit alleen cherrytomaten, maar we telen, verpakken en leveren nog steeds wat de klant wilt."


De directie van CombiVliet (v.l.n.r.) Edwin de la Combé, Eric van Heijningen, Theo van Vliet

Samen groeien

Verdeeld over zes teeltlocaties heeft CombiVliet circa vijftig medewerkers in vaste dienst. Het aantal inleenkrachten kan in het piekseizoen oplopen tot ruim tweehonderd. CombiVliet groeit niet alleen als bedrijf, maar ook als collectief. Zo is ook de directie gegroeid en bestaat deze nu uit Theo van Vliet (algemeen directeur), Edwin de la Combé (operationeel directeur) en Eric van Heijningen (financieel directeur). Van Vliet: “Naast goede producten, visies en strategieën zijn goede mensen voor CombiVliet minstens zo belangrijk. Zij zijn het kloppend hart van de organisatie. Dagelijks wordt de onderneming op talloze wijzen op de proef gesteld. Iedereen speelt een belangrijke rol in het doorstaan hiervan. Het is de combinatie van doeners, denkers, specialisten en alleskunners die het bedrijf kleur geeft. Samen staan we garant voor uitstekende producten, doordachte visies en betrokken vakmensen.”
 

Samenwerkingen

CombiVliet draagt de filosofie ‘samen groeien’ uit. Door de juiste samenwerkingen aan te gaan, groeit CombiVliet steeds meer als totaalconcept in de keten. “Kern van de samenwerking is steeds: krachten bundelen met als doel samen sterker te zijn dan de individuele organisatie. Het voordeel voor de individuele bedrijven is dat zij zich maximaal kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, zoals het telen van tomaten. Bij de verschillende samenwerkingen is vaak dezelfde groep ondernemingen betrokken; samen groeien met gelijkgestemde geesten. Samen met onze partners, waaronder FresQ, FrEsteem, TNI, NL-Jobs, Greenpack en KAS Energy houden we de ambitie om te groeien als de best mogelijke combinatie in de markt.”

Bezoek ook eens onze nieuwe website op www.combivliet.nl
Publicatiedatum: