Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Na twintig jaar blijven bouwen aan vruchtbare toekomst"

Nieuwe locatie Special Fruit officieel geopendTholen - Zaterdag 9 oktober werd Special Fruits nieuwe locatie in Meer officieel geopend. Het Belgische bedrijf van de gebroeders Maes bestaat dit jaar 20 jaar. "Het lijkt nog maar gisteren dat de gebroeders Maes besloten om hun energie te wijden aan de wereld van fruit en groenten. De eenvoudige no-nonsense aanpak die ze daarbij hanteerden, resulteerde in nieuwe fruitvariëteiten, de invoer van nieuwe producten, nieuwe verpakkingsvormen en nieuwe markten. Twintig jaar later zet Special Fruit opnieuw een boeiende stap vooruit met nieuwe ruime gebouwen, moderne magazijnen, opslag en faciliteiten om de kwaliteit te verbeteren", aldus vermeld op de uitnodiging.

Klik hier voor de fotoreportage van de opening


François Maes, die het bedrijf met zijn broer Patrick bestuurt, begon zijn carrière in de AGF-branche op de groothandelsmarkt in Antwerpen.

Sinds november 2009 is Special Fruit gevestigd in een splinternieuw pand aan de Europaweg in Meer wat hen toelaat om nog betere service aan klanten te bieden. Het assortiment van Special Fruit bestaat voor 80% uit fruit en de rest is groenten.
In het fruitassortiment zijn de bessen, onder het merk BerryFresh, het grootst, gevolgd door de exoten en de specialiteiten. De aardbei is al die jaren altijd één van de belangrijkste producten gebleven. Binnen de groenten zijn vooral asperges, boontjes, en peultjes sterk vertegenwoordigd, die samen met de exoten onder het merk BestChoice worden vermarkt.Klik hier voor de fotoreportage van de opening

In april 2010 bracht AGF.nl een eerste bezoek aan de nieuwe locatie van de wereldwijde importeur. Voor het artikel over de historie en bedrijfsactiviteiten van Special Fruit klik hier.

Voor meer informatie:
Special Fruit
Europastraat 36
B-2321 Meer - België
Tel: +32 3 315 07 73
www.specialfruit.be