Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jonagold en Tante Fanny, een smakelijke combinatie

Bij de supermarkten van Jumbo zijn vanaf oktober de nieuwe oogst Jonagold-appels voorzien van een Tante Fanny sticker. Tante Fanny zal een aantal weken samen met Fruitmasters en Jumbo de nieuwe Jonagold appels extra onder de aandacht brengen.

Tante Fanny wil met haar koelverse kant-en-klare deegproducten consumenten stimuleren om meer thuis te bakken. Thuis bakken is immers leuk, lekker en weer helemaal in. Er gaat niets boven de geur van verse appelflappen of een verse appeltaart uit eigen oven. De gekoelde deegproducten van Tante Fanny zijn reeds voorzien van bakpapier waardoor een lekkere verse appelflap of kleine appeltaart zo is gebakken.Jonagold-appels zijn uitstekend geschikt om in combinatie met twee Tante Fanny deegproducten te verwerken in versgebakken lekkernijen. Ten eerste tovert u met Tante Fanny Vers Bladerdeeg in een handomdraai zoete en hartige lekkernijen op tafel. Daarnaast heeft Tante Fanny speciaal voor het bakken van een kleintje appeltaart en koekjes Zanddeeg ontwikkeld. Dit verse product is ondermeer ideaal om te gebruiken als taartbodem.

Heeft u vragen over Tante Fanny Vers Zanddeeg of Bladerdeeg, dan kunt u terecht op www.tantefanny.nl. Kijk voor de Tante Fanny appels en het koelverse deeg in de dichtstbijzijnde Jumbo supermarkt.

Publicatiedatum: