Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ook nieuwe topdruiven uit Sicilië verkrijgbaar

Primeur bij Wilkofruit: Clemenmapo

Tholen - Wilkofruit heeft een nieuwe citrussoort in het assortiment. De Clemenmapo van Cachirillo is kruising tussen een Clementine, mandarijn en Pomelo. "Dit bijzondere citrus heeft een frisse zoete smaak en is zeer sappig", licht Wilko van der Zwaard toe. De Clemenmapo heeft een brix van 10-11 en een sapgehalte van van 45-50% en komt uit het Spaanse Sevilla. De Clemenpapo zal ongeveer 6 weken beschikbaar zijn.



Ook heeft Wilkofruit momenteel nieuwe topdruiven uit Siciliƫ beschikbaar. De Italia Muscaat druiven uit Siciliƫ onderscheiden zich volgens Wilko van de druiven uit het vaste land, omdat deze Witte druiven het best groeien in kalkrijke grond. De tunneldruiven worden geteeld onder plastic en zijn beschikbaar tot eind december met Winterpack.



De Italia Muscaat met een brix van 18-20 worden per 6 a 7 trossen verpakt in een kist onder het Gold Label van Gaudias. Vanaf maandag heeft de importeur ook de Red Globe druiven van het Gaudias merk, waaronder alleen de beste kwaliteit wordt gepakt.

Voor meer informatie:
Wilkofruit
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel.: (076) 524 44 55
Fax: (076) 524 44 69
www.wilkofruit.nl