Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tas-toe wil naar landelijke verkoop toe

Kwekerij Van der Kleij-Tas levert lekkernijen van eigen paprika'sTholen - Marieke Tas van Paprikakwekerij van der Kleij-Tas C.V. uit Bemmel verbaasde zich een aantal jaar geleden dat er nauwelijks lekkernijen van Nederlandse paprika's beschikbaar zijn. Ze kon er zelf genoeg bedenken en trok de stoute schoenen aan. Inmiddels bestaat het productassortiment van Tas-toe Ambachtelijk uit paprikajam, paprikasaus, paprika zoet-zuur, paprikabroodjes en paprikachutney, allemaal van paprika's uit de eigen kwekerij."En het komende jaar voegen we weer nieuwe producten toe aan het assortiment", vertelt Marieke Tas in deze videoreportage, die gehouden werd tijdens de
Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. "Het is voor het eerst dat we op een beurs staan. Onze lekkernijen zijn inmiddels in veel winkels in de regio te koop, maar we willen graag de slag maken naar heel Nederland!"Voor meer informatie:
Tas-toe ambachtelijk
Marieke Tas
Mob: 06-13349269
[email protected]
www.tas-toeambachtelijk.nl
Publicatiedatum: