Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Toekomst 40 miljard euro groene omzet in handen van jonge ondernemers"

Talent Award 2010 voor Linda de Regt van Farm Pack

De toekomst van de Nederlandse groene sector, goed voor een jaaromzet van 40 miljard euro, is aan jonge ondernemers. Innovatie, verduurzaming, investeringen in kennis, productie en werkgelegenheid liggen in handen van de nieuwe generatie. De Nederlandse contractcateraars, verenigd in Veneca, onderschrijven deze toekomstvisie met het toekennen van de Talent Award 2010 aan Linda de Regt (32) van Farm Pack BV.


Foto: Kobalt Fotografie BFN

Veneca voorzitter Hans Rijnierse lichtte de keuze voor het toekennen van de prijs van 10.000 euro toe tijdens het Veneca Jaardiner 2010 in het nieuwe LantarenVenster in Rotterdam: "Linda de Regt is een jonge en vernieuwende ondernemer in de conveniencefood. De afgelopen jaren bouwde zij uit een boerenbedrijf een onderneming op die in eigen beheer duurzaam produceert en een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig Nederlands product wereldwijd afzet. Ook deelt zij met ons de gezamenlijke droom dat generaties kinderen weer leren wat lekker en gezond eten is dankzij contractcatering in het onderwijs."

Bij het in ontvangst nemen van de Talent Award 2010 onderstreepte Linda de Regt het belang dat zowel Veneca als Farm Pack BV hechten aan een duurzame en gezonde toekomst: "De recente geboorte van mijn dochter heeft mij nog meer doen realiseren hoe belangrijk het is dat wij, en daarmee bedoel ik onze generatie en wij als ondernemers, er voor zorgen dat onze kinderen weer leren om gezond en vooral lekker te eten. Dit brengt een belangrijke verplichting met zich mee; duurzaam en verantwoord produceren."Over Veneca:

Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties) is de brancheorganisatie van 12 landelijk opererende contractcateringorganisaties (het verzorgen van restauratieve diensten op basis van een duurovereenkomst door een professionele cateraar). De Veneca-leden verzorgen ruim 2 miljoen maaltijden per dag. Meer dan 95% van de uitbestedingsmarkt wordt door Veneca-leden verzorgd. Per eind 2009 waren circa 17.000 werknemers, waarvan 70% vrouwen en 30% mannen, werkzaam voor de leden van Veneca.

De leden van Veneca zijn: Albron Nederland B.V., Appèl B.V., Avenance Nederland, Compass Group Nederland Holding B.V., CuliCare Catering B.V., Gate Gourmet Amsterdam B.V., Hutten Business Catering, ISS Catering Services B.V., KLM Catering Services Schiphol B.V., Prorest Catering B.V., SAB Catering B.V., Sodexo B.V.
Publicatiedatum: