Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
energie-economisch en groen geconditioneerd koelhuisdistributiecentrum van 22.000 m2 in ontwikkeling

Kivits Drunen breidt uit naar Waalwijk

Kivits Drunen maakt een gestage ontwikkeling door waardoor het bedrijf besloten heeft een perceel op Haven Zeven te Waalwijk te verwerven. Kivits Drunen neemt een perceel van 3,8 ha af. Met de nieuwe vestiging op Haven Zeven breidt Kivits Drunen haar activiteiten uit. In Elshout werd in 2008 nog een 6000m2 groot koelhuis-distributiecentrum gerealiseerd.

Op Haven Zeven wordt een hoogwaardig, energie-economisch en groen geconditioneerd koelhuis-distributiecentrum van 22.000 m2 ontwikkeld met ongeveer 45 laaddocks. De nieuwbouw zal in fases verlopen en Kivits Drunen blijft dan ook actief vanuit Elshout, locatie Waalwijk wordt gebouwd om de ontwikkelingen de komende jaren op te vangen. De bouw van de eerste fase is gestart en over enkele jaren wordt de tweede helft van het koelhuis-distributiecentrum en de nieuwe kantoorruimte gebouwd. "Er is dus geen sprake van een verhuizing maar een uitbreiding van onze huidige locatie", aldus Rob van Opzeeland.

Kivits Drunen is een onderneming die zich richt op dienstverlening in de Supply Chain. Kivits Drunen richt zich enkel op geconditioneerde, food gerelateerde logistieke stromen zoals AGF en convenience-producten. Belangrijke activiteiten zijn transport en distributie, warehousing en logistieke diensten. Ook zaken als douaneopslag en -afwikkeling, fytosanitaire keuringen en Value Added Services behoren tot het dienstenpakket. De klanten van Kivits Drunen zijn te vinden bij de handels- en productiebedrijven in het verssegment en in de retail-sector. Bij Kivits Drunen werken momenteel zo’n 100 vaste krachten en 50 inhuur- en flexibele krachten.

Voor meer informatie:
Kivits Drunen BV
d'Oultremontweg 16
5154 PD Elshout
Tel. 0416 - 37 39 48
Fax 0416 - 37 74 79
E-mail
www.kivitsdrunen.nl