Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26-27 november bij Tolsma Techniek, Emmeloord

Agrarische Kontakt Dagen voor de derde maal in de startblokken

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november wordt voor de derde maal de Agrarische Kontakt Dagen gehouden. Visie 2020 vormt het thema van deze landbouwbeurs, die wordt gehouden bij Tolsma Techniek in Emmeloord. De openingstijden zijn vrijdag van 13.00-22.00 uur, zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur. In 2006 zijn de AKD van start gegaan uit initiatief van Tolsma Techniek, Profyto gewasbescherming, N van Staveren en Greve. Het is regionale beurs met landelijke uitstraling. Elke 2 jaar keert deze beurs terug waarbij contact met klanten, gecombineerd met lezingen centraal staat.

Visie 2020

Bedrijven in de agrarische sector hebben te maken met een omgeving die snel verandert. Allerlei factoren zoals milieu, rendement, omgeving en kennis zorgen ervoor dat agrarische sector niet stil staat. Dit geldt voor teler en voor toeleverende bedrijven. Tijdens de AKD wordt elk bedrijf uitgedaagd om haar visie te weerspiegelen op 2020. Hoe ziet de markt en de bijbehorende producten er dan uit?

Lezingen

Ook dit jaar zullen er tijdens de beurs lezingen worden gehouden door deelnemende bedrijven. De lezingen zullen aanhaken bij het thema visie 2020, maar dan meer toegespitst op de specialisme van het bedrijf. De AKD leent zicht uitstekend voor het opdoen van kennis en informatie in een informele ambiance.

Deelnemende bedrijven

De vorige editie van de AKD trok ruim 1300 bezoekers. Dit jaar worden de AKD georganiseerd in het nieuwe pand van Tolsma Techniek, waardoor er gekozen kan worden voor een iets grotere opzet. Deelnemende bedrijven naast de initiatiefnemers zijn ondermeer Countus, Univé, Rabobank, Dijkstra, Accres, AB Oost, AES Bedrijfskleding, Profile Tyrecentre, Grisnich, Agrisun, VSO Makelaars & Taxateurs, Leyten & van der Linden en ACF Software.

Informatie

Meer informatie omtrent de agrarische kontakt dagen is te vinden op de website www.agrarischekontaktdagen.nl .
Publicatiedatum: