Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Honeycrunch exclusief beschikbaar bij Hagé InternationalBij Hagé International start het Honeycrunch seizoen opnieuw. Vanaf deze week is de van oorsprong Amerikaanse appel weer volop beschikbaar. De Honeycrunch wordt geteeld in de franse Loire streek rond Angers.

De Honeycrunch is een premium appel, afkomstig uit Amerika. Sinds midden de jaren negentig wordt de appel ook in Europa geteeld; door de telers van de Pomanjou Group. Vorig jaar heeft The Greenery/Hagé International de exclusieve distributie van de Honeycrunch voor Nederland en België verworven.

De Honeycrunch is een appel die zijn succes te danken heeft aan zijn unieke, specifieke karakter en smaak: zeer sappig, niet te zoet en niet te zuur, stevig en met een unieke ‘crunchy’ bite. Ook zijn uiterlijk ziet er aantrekkelijk uit, variërend in kleur van rood tot een combinatie van geel/rood. De appel is niet alleen lekker om uit het vuistje te eten. Hij is ook uiterst geschikt om in taarten, gerechten en drankjes te verwerken. Consumenten waarderen de variatie die de Honeycrunch in het schap brengt en retailers en afnemers weten er hun margemix mee te verbeteren.

De appel is te verkrijgen in alle gewenste verpakkingen maar wordt veelal aangeboden in een 4-pak of een 6-pak gepresenteerd op een kartonnen schaal met branding. Het 6-pak komt overeen met een kilo en dat is wat de Nederlandse consument gemiddeld koopt aan appelen.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Hagé International, Matthijs Nijhoff ([email protected]) – 0180 648846.Publicatiedatum: