Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagde kartmiddag Zespri Kiwifruit en Vroegop Windig

In de maanden juni en juli organiseerde Vroegop Windig in samenwerking met Zespri Kiwifruit een verkoopactie waarbij de klanten een geheel verzorgde kartmiddag konden winnen. Afgelopen zondag was het dan zover. De winnaars, in totaal 60 groentenspecialisten, kwamen bijeen op de Bleekenmolens Race Planet kartbaan in Amsterdam.



Na het genot van een kopie koffie met gebak werd er een briefing gegeven, waarna iedereen een paar proefrondjes mocht rijden, en de startplaatsen werden verdeeld. Toen kon de 2 uur race beginnen. Ieder team had een eigen racenaam verzonnen en de 3 coureurs per team moesten elkaar in overleg afwisselen. Het was een spannende strijd op de baan en meerdere malen moest de race worden gestaakt, omdat er kart- coureurs aan elkaar vastzaten.



Coureur Max Willems van Team Superfruit Wijkhuizen moest zelfs van de baan worden gehaald met enkele verwondingen, omdat hij door de strijd iets te hard tegen de vangrail was aangedrukt. Gelukkig viel het achteraf nog wel mee met de verwondingen van Max.



Na twee uur werd de wedstrijd afgevlagd en gingen alle coureurs naar de tribune waar de prijsuitreiking plaatsvond. Op de derde plaats eindigde het raceteam van Beentjes Groentebroers uit Heiloo, de tweede plaats ging naar het raceteam van Wessels International uit Amsterdam, maar de eerste prijs was voor het raceteam van Zespri zelf met de coureurs Ton Theunissen, en Mitchell en Jolanda van Vroegop Windig. Naar eigen zeggen geen doorgestoken kaart, maar gewoon het snelste team!



Na de prijsuitreiking stond er een geheel verzorgd Javaans buffet klaar. Onder het eten werd er natuurlijk nog veel gesproken over de race. Aan de vele reacties te horen van alle coureurs hebben zij het allemaal zeer goed naar de zin gehad en was het een geslaagde kartmiddag.




Publicatiedatum: