Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"dit seizoen meer kleinere maten mandarijnen"

Volop Spaans citrus bij Frukar

Tholen - Het Spaanse citrusseizoen is van start gegaan. Ook Frukar krijgt weer dagelijks aanvoer binnen. "Tien dagen geleden kregen wij de eerste Okitsu-mandarijnen binnen en nu hebben we dagelijks verse aanvoer van diversen merken", aldus Willem Koole van Frukar. Vandaag heeft de importeur de eerste mandarijnen van het merk 'Genesis' mogen ontvangen. "De smaak is met een brix van 10% niet slecht en de kleur is ook prima." ook heeft Frukar de eerste 'Primasol' ontvangen en volgende week volgen al snel de andere soorten mandarijnen zoals Clemen-rubi, Marisol en Satsuma, etc.Willem vertelt vanaf maandag bladmandarijnen binnen te krijgen van de variëteit Primasol onder het merk 'Stephanie'. "De mandarijnenoogst is dit seizoen naar verwachting ongeveer 20% groter maar er zullen wel meer kleine maten beschikbaar zijn."

Frukar verwacht de eerste sinaasappelen (Navelina) over zo'n twee weken. "De kwaliteit is dit seizoen volgens onze afladers super, zeer sappig met een dunne schil", aldus Willem. "Qua volume en maten is de oogst vergelijkbaar met vorig jaar." De importeur zal weer sinaasappelen van de bekende merken ontvangen zoals 'Serena', 'Genesis', 'Stephanie', 'Drie Vrouwen', etc.De Spaanse citroenen, waarvan er dit seizoen 20% meer worden verwacht, zijn inmiddels ook weer binnen en van goede kwaliteit. Frukar heeft de citroenen onder andere beschikbaar van de merken 'Kacox', 'Mary', 'Stephanie', 'Yafer' en 'Los Chiquitos'.

Naast het complete citruspakket waar Frukar om bekend staat zullen zij dit jaar ook weer broccoli, ijssla, paprika, komkommers, aubergine, tomaten en diversen andere groenten en granaatappelen, kaki’s, en chirimoya uit Spanje gaan ontvangen.Frukar B.V. haalt voor u weer alle Spaanse vitaminen naar Barendrecht!

Voor meer informatie:
Willem Koole
Frukar
Handelscentrum ZHZ 61
2991 LD Barendrecht
Tel.: (0180) 65 48 58
Fax: (0180) 65 45 35
www.frukar.nl