Smit's Uien gaat verhuizen

Smit's Uien heeft onlangs een nieuw pand aangekocht op nog geen 60 meter afstand van de huidige fabriek op het Forepark in Den Haag. "We hadden al langer plannen om nieuw te gaan bouwen" vertellen Jan Smit en zijn zoons Remon en Emiel. "Toen we in 1993 dit pand betrokken werkten we hier met 8 mensen en hadden we 1 complete uienlijn staan. Op dit moment werken we met 40 man en staan er 3 lijnen en is elke hoek wel in gebruik. Omdat we nog elk jaar behoorlijk groeien was er behoefte aan een 4e lijn, daar is hier in het huidige pand echter geen ruimte meer voor. Daarnaast hebben we ook nog ruimte nodig voor machines voor een aantal nieuwe producten.

 

Vorig jaar kwam er bij toeval een pand te koop in dezelfde straat met een productieruimte van 2650 m2 en ook nog eens 800 m2 kantoor- en kantineruimte en was de keuze snel gemaakt, mede door de gunstige ligging van het Forepark pal langs de snelweg met een direct verbinding naar de A12, de A4 waaraan we liggen en de A13. Inmiddels zijn alle vergunningen binnen en is de bouw gestart. De verwachting is dat we eind dit jaar kunnen gaan verhuizen. De nieuwe fabriek zal gebouwd worden naar de strengste normen voor zowel BRC, IFS, GMP en SKAL. Daarnaast zijn de nieuwe koelingen en compressoren en het ook het compleet nieuwe machinepark uitgerust met de nieuwste technologie├źn op het gebied van duurzaamheid.Voor meer informatie:
Smits Uien
Elbe 8
2491 BS Den Haag
Tel: +31(0)70 3271061
Fax: +31(0)70 3277642
info@smitsuien.nl
www.smitsuien.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.