Directiewisseling bij Wiertz Personeelsdiensten

De Zuid Nederlandse uitzendorganisatie Wiertz Personeelsdiensten brengt een aantal veranderingen aan binnen de samenstelling van de directie. Commercieel directeur Paul de Langen heeft zijn werkzaamheden inmiddels beëindigd en hij verlaat de organisatie.

Per 1 oktober benoemt de organisatie een nieuwe driehoofdige directie. Deze bestaat uit Igor Bück (36), Tum Nievergeld (33) en Rob de Weerd (42). Buck en Nievergeld werken geruime tijd bij Wiertz Personeelsdiensten, Rob de Weerd is nieuw binnen het bedrijf. Binnen de nieuwe directie geeft Igor Bück leiding aan het kantorennetwerk en is hij verantwoordelijk voor de invulling van de dienstverlening, Tum Nievergeld geeft leiding aan het service center en de ondersteunende stafafdelingen en Rob de Weerd geeft leiding aan het sales team en zorgt voor de marktgroei.

Tegelijkertijd formaliseert Wiertz Personeelsdiensten per 1oktober de familieraad. De familieraad adviseert de organisatie en houdt toezicht op het door de directie gevoerde beleid. De familieraad wordt gevormd door de aandeelhouders en eventuele externe leden zijnde niet-aandeelhouders. De familieraad bestaat thans uit voorzitter Harm Wiertz, secretaris drs. Paul Boumans MAC RA, en lid Dionne Wiertz-Buck.

Wiertz Personeelsdiensten is er van overtuigd dat deze nieuwe structuur ten goede zal komen aan de kwaliteit van de dienstverlening en het belang dient van opdrachtgevers, uitzendkrachten en eigen medewerkers. De doorgevoerde aanpassingen verhogen de kwaliteit van het bestuur en leiden daarnaast tot continuïteit en risicospreiding.

De organisatie heeft voor de komende jaren ambitieuze groeiplannen welke binnen deze structuur realiseerbaar zijn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.