Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerenkool, witlof en appelen actieproducten in week 39

In week 39 zijn zowel de boerenkool als witlof bij 6 verschillende supermarktformules in de aanbieding. Het verschil tussen de voordeligste en duurste aanbiedingsprijs van witlof is € 0,31 per 500 gram. Verder zijn er diverse aanbiedingen met sperziebonen, broccoli en tomaten.

Bij vers fruit liggen vooral de appels voordelig in de schappen. Van deze 10 formules zijn er 5 formules die de soort Elstar in de aanbieding hebben. Verder liggen de druiven, peren en kiwi’s voordelig in de schappen.

Bijgevoegd een overzicht met de supermarktaanbiedingen van verse groenten en fruit in Nederland van week 39 in 2010. Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Dit wordt samengesteld op basis van de actiefolders die op internet worden geplaatst.
 
Publicatiedatum: