Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fresh Connection opent nieuwe vestiging nabij Rotterdamse haven

Per 1 juli 2010 heeft Fresh Connection Bvba, één van de grotere Belgische logistieke dienstverleners in de AGF-sector, een nieuwe vestiging geopend in Barendrecht/ Ridderkerk: Fresh Connection Logistics B.V. Met deze vestiging nabij de Rotterdamse haven pakt Fresh Connection Bvba de kans om haar Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse klanten optimaal te bedienen. De andere vestigingen van Fresh Connection Bvba bevinden zich in Antwerpen en Meer.

De Nederlandse medewerkers van Fresh Connection Logistics B.V. houden zich voornamelijk bezig met het inklaren van AGF-producten. Ook verzorgen zij transporten vanuit de Rotterdamse haven naar het Europese achterland. Voorzien van specifieke kennis in de AGF-sector, richt Fresh Connection Logistics B.V. zich op het behalen van het beste - en dus veelal voordeligste - resultaat voor haar klanten. De vestiging in Barendrecht/Ridderkerk zal worden aangestuurd door de heer Wouter de Koning.

"Een kantoor bij de veiling in Barendrecht is altijd ons doel geweest", aldus directeur Fresh Connection Bvba Wouter de Koning. "Door ons in Barendrecht te vestigen kunnen wij onze Nederlandse klanten meer en directe mogelijkheden op logistiek gebied aanbieden. Dat geldt ook voor onze Belgische, Duitse en Franse clientèle, met name in combinatie met onze geconditioneerde opslaglocatie in Meer".

Meer informatie vindt u op www.freshconnection.be.
Publicatiedatum: