Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw pand Best Fresh Group op ABC Westland terrein

Naar verwachting zal de Best Fresh Group in december 2010 haar intrek nemen in een geheel nieuwe bedrijfshal op het ABC Westland bedrijventerrein in Poeldijk.
De nieuwe bedrijfshal is verrezen op de locatie van een bestaande hal van 8.050 m2. Na de volledige sloop van de oude veilinghal aan het begin van dit jaar, is direct aangevangen met de bouw van het nieuwe complex.

De Best Fresh Group zal in december van dit jaar gebruik gaan maken van deze moderne geconditioneerde bedrijfshal (vrije hoogte van 10 meter) met een zeer hoge isolatiewaarde, voorzien van de meest moderne en duurzame koel- en vriesinstallaties met luchtkoeling en warmteterugwinning. Tevens is het complex voorzien van 17 verlaadplaatsen, een verdiepingsvloer van ruim 1.500 m2 en een kantoorruimte van 1.150 m2.

De Best Fresh Group is een groep van bedrijven die elk sterk zijn in het jaarrond telen, verpakken, vermarkten en distribueren van verse groenten en fruit. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisatie. De kernactiviteiten zijn op te delen in drie segmenten: handel, teelt en logistiek. De toegevoegde waarde van de groep zit in de voordelen die behaald worden bij bijvoorbeeld totale kwaliteitszorg, personeelszaken, marketing & communicatie, ICT en administratie. Door deze kennis binnen de Best Fresh Group te delen worden de voordelen geoptimaliseerd en de kosten geminimaliseerd. Dit is niet alleen in het voordeel voor de deelnemende bedrijven, maar ook voor de lange termijn samenwerking met leveranciers en klanten.

De renovatie van deze bedrijfshal wordt in opdracht van ABC Westland Beheer C.V. uitgevoerd door Heembouw en sluit aan bij het beleid van het Agri Business Centrum om het terrein te verduurzamen en alle bestaande bedrijfspanden te renoveren of te herbouwen.


Publicatiedatum: