




Abonneren
Vacatures
- Afroeper / Inkoper
- Rozenplanner
- Ervaren Internationaal Salesmanager
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
Top 5 - gisteren
- Fabriek Hessing Supervers in Greenport Venlo officieel opgeleverd
- "Als we zo doorgaan, is er over een jaar of 2 geen hardfruit meer uit Nederland of België"
- QQ zat in 'verstikkende squeeze tussen telers en supermarkten'
- Looije Packing stapt in bij IQ Packing Waddinxveen
- "Hoge prijzen en veel kansen op de peenmarkt, dat was vorig jaar wel anders"
Top 5 - afgelopen week
- "Vanaf maandagmorgen is het helemaal losgegaan op de uienmarkt"
- Jan Oskam verkoopt locatie Vleuten aan projectontwikkelaar, Neerijnen vanaf 2024 centrale locatie
- Omzet Vershal Boontjes in drie jaar tijd naar ruim 3,5 miljoen euro
- Uit de oude doos: "Die eerste jaren heb ik het erg zwaar gehad"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
Top 5 - afgelopen maand
Weer
"Weg met 2-uurseconomie in bedrijfsrestaurant"
‘Dat dient een multimission & function omgeving te worden met gratis draadloze internetverbinding, en je zult zien dat het daar niet alleen drukker wordt maar ook gezelliger. Dat is goed voor de cappuccino-omzet’, aldus Boender.
Volgens Boender moeten cateraars af van de 2-uurseconomie in het bedrijfsrestaurant. ‘Niet meer alleen open van 11.30 tot 13.30 uur, maar al een half uur voor de eerste werknemers arriveren. En ook langer open blijven, want werknemers geven veel liever hetzelfde bedrag uit aan een lekker verse maaltijd van het bedrijfsrestaurant dan aan die van Albert Heijn’.
Boender: ‘Cateraars behoren opdrachtgevers of de dienstdoende facilitair managers te inspireren om zulke stappen te nemen’.
Bron: Misset Horeca
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector: