Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
zonder tussenschakels de consument voorzien van vers product

Elf glastuinders starten webshop Versvandekweker.nl

Versvandekweker.nl is een initiatief van 11 kwekers van glastuinbouwproducten (bloemen, planten, groente). Deze kwekers zijn gevestigd in het Westland of Oostland. Zij willen de consument de gelegenheid geven om Nederlandse glastuinbouwproducten rechtstreeks van de kweker te kopen. De producten komen rechtstreeks uit de Nederlandse kassen. Dus altijd vers, gezond, lekker, eerlijk en puur. Consumenten, maar ook detaillisten en horecabedrijven kunnen snel en gemakkelijk online glastuinbouwproducten bestellen.

Versvandekweker.nl is gestart met een proef in de regio tussen Naaldwijk en Bleiswijk, de postcodes 2280 t/m 2295 en 2490 t/m 2729. In deze regio wordt één keer per week op donderdag, tussen 14.00 uur en 21.00 uur bezorgd. Bestellen kan dan de hele week tot en met woensdag 12.00 uur. Later besteld, betekent een levering in de week erna. Wilt u de bestelde producten zelf ophalen, dan kunt u terecht bij Demokwekerij Westland, Zwethlaan 52, te Honselersdijk. Op maandag tussen 14.00 uur en 16.00 uur, dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur, en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Zaterdagmiddag en zondag is het streekcentrum gesloten.

De deelnemende teeltbedrijven zijn: Demokwekerij Westland, Fa. Jan van Adrichem (bloeiende planten), Fa. J. Vijverberg & Zn. (losse tomaten), Growers bv (pepers), Jack’s Trials (diverse tomaatjes), Kwekerij Bergpeppers (paprika’s), Kwekerij Kester (bloemen, Delphiniums), Kwekerij T.A. Bos (aubergines), Kwekerij P. en R. Zwinkels (trostomaten), Kwekerij Personal Vision (paprika’s) en Sjaloom Potplantenkwekerij (potplanten). Om de consument een zo breed mogelijk assortiment glastuinbouwproducten te kunnen bieden, hebben ook andere enthousiaste telers zich bij dit initiatief aangesloten. Zo zijn bijvoorbeeld de 'good old' Westlandse oogmeloenen via de site te bestellen.

"Wij als kwekers willen testen of deze nieuwe manier van verkopen werkt, maar vooral inventariseren wat u als consument hiervan vindt. Welke producten vallen bij u in de smaak, welke producten wilt u graag nog meer direct bij de kweker kopen of wat wilt u allemaal weten over de producten (denk bijvoorbeeld aan recepten). Met uw antwoorden kunnen wij in het vervolg nog beter inspelen op de vraag van de consument", leggen de ondernemende telers uit op www.versvandekweker.nl
Publicatiedatum: