Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aanmelden kan tot 5 januari

Landelijke Uienwedstrijd 'Mooiste Bewaarui van 2018'

Delphy organiseert op verzoek van de LNCN (Landbouwbeurs Noord en Centraal Nederland) en het Platform Nederlandse Uientelers de verkiezing van de 'Mooiste Bewaarui van 2018' (oogst 2017). De verkiezing vindt plaats op de Themadag uien van de LNCN, op woensdag 10 januari 2018 in De Meerpaal te Dronten.Beste uien
Alle telers van bewaaruien in Nederland worden uitgenodigd hun beste uien voor te stellen aan collega's en aan de inkopers van de handel en de sorteerbedrijven. Delphy geeft aan dat zijn er prijzen te winnen, maar dat het voornamelijk om de promotie, de trots op het vak en de verbetering van de kwaliteit gaat.

De teelt van uien is voor veel telers in Nederland een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Alle bedrijven die te maken hebben met de ui, van toeleveranciers, teelt-begeleiders tot verwerkers en consumenten, hebben baat bij een topkwaliteit ui. Dit draagt bij aan een positieve positionering van dit prachtige gewas. Door het organiseren van een wedstrijd waarbij die kwaliteit centraal staat, krijgt de ui de aandacht die ze verdient. Daarom nodigt de organisatie van het evenement mensen op om mee te doen aan de verkiezing. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven tot vrijdag 5 januari 2018. Voor deelnemers wordt het transport van uien geregeld door Delphy.

Voor meer informatie:
Marc Versprille
Delphy Dronten
M: +31 (0) 6-53427242
Publicatiedatum: