Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootse biowinkel Midden-Europa geopend in Polen

Sinds 8 november kunnen inwoners van Warschau gezonde producten kopen in de grootste biowinkel van het land. De Organic Market heeft een winkeloppervlak van 500 vierkante meter en verkoopt duizenden verschillende biologische producten van Poolse en Europese producenten. 

In de Organic market bevindt zich eveneens een biologische bistro. De winkel is niet alleen de grootste in zijn soort in Polen maar in heel Midden- en Oost-Europa en is zeven dagen per week geopend. 

"De opening van de eerste biowinkel van dit formaat is een doorbraak op de biomarkt. In Polen groeit de vraag naar bioproducten, evenals in Italië en Duitsland. Consumenten weten dat deze producten een gunstige uitwerking op hun gezondheid hebben en beter zijn voor het milieu. We zijn daarom van plan om meer van dit soort grote winkels te openen in andere steden. In de zomer van 2018 zal in Konstancin een winkel geopend worden," vertelt Sławomir Chłoń, voorzitter van Organic Farma Zdrowia. 

Publicatiedatum: