Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe lijn biologische groenterijst en salades

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar makkelijke manieren om meer biologische groenten op het menu te zetten, introduceert Earthbound Farm een nieuwe lijn biologische groenterijst en voorgesneden saladekits. 

De nieuwe lijn biologische groenterijst is klaar voor gebruik en bestaat uit bloemkool, bloemkool & broccoli en Bloemkool Medley (bloemkool, wortel en ui). Earthbound hoopt met deze lijn in te spelen op de huidige trend om rijst en pasta door alternatieve groentenproducten te vervangen. In de Amerikaanse retail laat de afzet van groenterijst-producten een indrukwekkende groei van 60% op jaarbasis zien (bron: Nielsen Total US XAOC, Last 52 Wks – W/E 05/27/2017). 

Ter aanvulling op het populaire Earthbound assortiment voorgesneden slamelanges zullen 'Sweet Kale' en 'Ceasar' op de markt worden gebracht. Sweet Kale bestaat uit een melange van kool, boerenkool, radicchio, knapperige ui, gedroogde cranberry's en zonnebloempitten met een gember-honing dressing. De Ceasar saladekit bevat kool, romaine, raddichio, mini croutons, geraspte Parmezaanse kaas en een Ceasardressing. 


Ook biologische saladekits laten een forse groei zien op de markt. In de laatste 52 weken steeg de afzet met 75% (Bron: Nielsen; xAOC; Latest 52 wks ending 7/29/17). 

De nieuwe groenterijstproducten van Earthbound Farm zullen in januari officieel op de markt komen (aanbevolen retailprijs €4,22), evenals de saladekits (aanbevolen retailprijs 3,79).


Voor meer informatie:
Samantha Cabaluna
Earthbound Farm
Tel: +1 831 293 4279
Publicatiedatum: