Nieuwbouw CARGOBOSS & van daalen transport

De familiebedrijven CARGOBOSS & van daalen zijn meer dan 25 jaar gevestigd op het Transportcentrum Westland en staan nu onder leiding van de vierde generatie. Aris van Daalen en Gerard van den Bos zijn al bijna 20 jaar actief in de branche.Eind 2015 kochten de bedrijven de opstallen en grond van de naastgelegen buurman. Er werden enkele opstallen gesloopt en het bestaande Koelhuis met 1600 palletplaatsen, 7 docks en kantoren werd opgeknapt en gereed gemaakt voor verhuur. Karsten Europe gaat volledig gebruik maken van dit gebouw.

Begin oktober zal een start gemaakt worden met de bouw van een crossdock loods. In dit nieuwbouwproject wordt een geconditioneerde loods met 12 dockshelters gebouwd die naar verwachting al eind eerste kwartaal van volgend jaar in gebruik kan worden genomen. Daarnaast wordt het 'gezicht' van CARGOBOSS / van daalen transport evenwijdig aan de snelweg gebouwd, in dit pand zullen chauffeurs voorzieningen met rustruimtes, douches, woonkamer en keuken worden gecreƫerd.

Het gebouw is ontworpen door Bogaerds Architecten Ingenieurs en zal worden gebouwd door Aannemingsmaatschappij Hofman-Maasdijk.

or meer informatie:
ARGOBOSS / van daalen transport
T: +31 174 525026
E: els@bosdaalen.nl
www.bosdaalen.nlAdr. van Daalen & Zn. B.V.
Transportweg 25
2676 LM Maasdijk
T: +31 (0) 174 525 025
E: info@bosdaalen.nl
www.bosdaalen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven