Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Caparrós Nature, Almeria

Pitloze watermeloenen verstevigen marktpositie

In Almeria is het watermeloenenseizoen momenteel in volle gang. De oogst ging half april van start. Als gevolg van de ongebruikelijk lage temperaturen van de afgelopen maand is de Europese consumptie afgevlakt. Desondanks is de kwaliteit van het fruit dit jaar bijzonder goed, laat producent Caparrós Nature weten.


 
Het in Almeria gevestigde bedrijf teelt uitsluitend zwarte en gestreepte, pitloze watermeloenen, die met name vermarkt worden in Spanje, Duitsland en Nederland.

Volgens Caparrós Nature is de klant op zoek naar hoge kwaliteit en het leveren hiervan is de beste manier is om het vertrouwen van de consument te winnen. "Onze Caparrós Premium pitloze watermeloen heeft zich inmiddels gevestigd als leider binnen de categorie. Het product is zowel op de binnen- als buitenlandse markt goed ontvangen. Het is ons doel om te blijven groeien en het vertrouwen van onze klanten te winnen dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van ons product," meldt een woordvoerder van het bedrijf. 

Caparrós Nature luidde het watermeloenenseizoen op 26 maart in samenwerking met het Cuidad de Alemeria orkest in het Maestro Padilla Auditorium in. Tijdens het evenement presenteerde het bedrijf zijn nieuwe Caparrós Premium pitloze watermeloen, Inés de Inés, waarna het fruit aan de ruim 1.000 concertgangers werd uitgedeeld om geproefd te worden.



"Wij zijn een bedrijf dat de hele waardeketen dekt, van de teelt op onze eigen bedrijven tot aan de verwerking. Ons seizoen duurt nog tot oktober. We verkopen ook een watermeloen gazpacho. Daarnaast willen we benadrukken dat we sterk hechten aan integrale duurzaamheid, wat betekent dat we duurzaamheid nastreven op economisch, sociaal en milieugebied. Zo zijn wij momenteel het enige bedrijf in Andalusië dat geregistreerd is in de Duurzaamheids Decaloog van het ministerie en ons Caparrós "Saludable Social y Solidario" ("gezond, sociaal en solidair) project is bekroond met de Naos Award voor ondernemerschap 2015." 

Voor meer informatie:
Mabel Salinas
Caparrós Nature
T: +34 950297669
mabel@grupocaparros
www.grupocaparros.com

 
Publicatiedatum: