Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Willem van der Does, BG Door:

"ISO-roldeuren combineren hoge isolatie met laag gewicht"

Speciaal voor koelopslagcentra met relatief grote temperatuurverschillen heeft BG Door Iso Roll Doors ontwikkeld. Deze geïsoleerde, flexibele roldeuren worden gebruikt binnen temperatuur gestuurde zones, onder meer in de fruitopslag, koelcellen en droogkamers.



"Iso-roldeuren zijn relatief makkelijk te gebruiken voor grote spanbreedtes. De deuren bestaan ​​uit 2 meter brede panelen die in de deur zijn verbonden. In principe is er geen limiet voor de breedte die kan worden geleverd", vertelt Willem van der Does van BG DOOR.



De ISO-roldeuren combineren een hoge isolatie met een laag gewicht en kunnen gebruikt worden in een temperatuurrange van -35ºC tot +80º Celsius. Het deurblad bestaat uit twee lagen PVC Trevira met isolerende polyether tussenin. De deuren zijn beschikbaar in drie diktes (4, 6 of 8 cm) en bereiken een zeer hoge isolatiewaarde. "Voor de kenners: K= 0,3/0,5 W/md2K", vertelt Willem.



Deze isolatiewaarde wordt bereikt dankzij de volledige afwezigheid van thermische bruggen. Ook de condensproblemen zijn beperkt tot een minimum door de waterdamp doorlaatbaarheid van de gebruikte materialen."

"Veel tevreden klanten gebruiken inmiddels de elektrisch aangedreven roldeuren. Zo heeft Veiling Hoogstraten de deuren in de aardbeienhal. Andere gebruikers in België zijn de REO Veiling in Roeselaere, BelOrta in Sint-Katelijne Waver en Pepinster Jupille Market in Luik. In Nederland hebben we in The Greenery, Flora Holland en Aartsenfruit tevreden klanten", besluit Willem.

Voor meer informatie:
Willem van der Does
BG Door
Mob: +31 653 309 297
wd@bgdoor.com
www.bgdoor.com
Publicatiedatum: