Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coldstore Zwaagdijk behaalt IFS Food-certificaat

Coldstore Zwaagdijk B.V. (zusterbedrijf van Koomen's Internationaal Transportbedrijf B.V.) heeft het IFS Food-certificaat behaald. IFS Food is een kwaliteitszorgsysteem dat betrekking heeft op de gehele keten en als doel heeft om de kwaliteit van AGF producten te waarborgen van de teler tot bij de consument.

Door het behalen van dit certificaat nemen zij deel aan een wereldwijd veilig netwerk van warehousing, producenten/telers, verwerkers en vervoerders in de voedselindustrie. Dit waarborgt dat erop een goede en juiste manier wordt omgegaan met het telen, verwerken, opslaan en vervoeren van voedsel/AGF producten.



Coldstore Zwaagdijk B.V. is een jong en dynamisch bedrijf en gespecialiseerd in geconditioneerde en ongeconditioneerde op- en overslag, handling van goederen waaronder het om- en verpakken van pallets/AGF producten, sealen van diverse dragers, wegen dragers en stukgoederen, laden en lossen van containers, etiketteren van producten en opmaken van transportdocumenten. De opslagruimtes zijn zeer breed inzetbaar. Zo is het mogelijk om zowel goederen uit de foodsector op te slaan als uit de non-food sector. Coldstore beschikt over 12 docks en 10 koelcellen waarvan de kleinste 450 pallets en in de grootste 1400 pallets kunnen worden opgeslagen, desgewenst onder temperatuurbeheersing van -4 tot en met +20 graden Celsius.



De distributie van o.a. de opgeslagen producten wordt verzorgd door zusterbedrijf Koomen Transport met koeltrailers, genset/reefers en tautliners in binnen en buitenland. Zij zijn voornamelijk zeer gespecialiseerd in het transport van AGF producten in het binnenland, vanaf de telers uit de eigen regio naar diverse bestemmingen zoals o.a. een dagelijkse lijndienst naar het Westland. Daarnaast verricht Koomen Transport ook ander vervoer zoals winkeldistributie, zeecontainers, luchtvrachten en conceptioneel transport naar binnen- en buitenland. Koomen Transport is tevens ook gecertificeerd voor QS-Logistic en Lean and Green.


 
Door het behalen van het IFS Food certificaat betekend voor Coldstore Zwaagdijk B.V. en zusterbedrijf Koomen Transport dat zij een flinke stap in de toekomst nemen.






 
Publicatiedatum: