Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Consumenten stellen hogere eisen aan AGF-verpakking

"In de afgelopen jaren zijn consumenten zich steeds meer bewust geworden van het belang van de verpakking van groenten en fruit. Daardoor zijn de vereisten voor verpakking strenger geworden. Als consumenten vandaag de dag verpakte producten uitkiezen, letten ze steeds meer op de kwaliteit, de effectiviteit en het uiterlijk van het verpakkingsmateriaal in plaats van dat ze zoals vroeger alleen op de prijzen letten," zegt Alan Jiang van Linyi Yulun Printing Co.


Een verpakkingsfaciliteit


Een tray voor kiwi's die voor de klant is aangepast

"Ons verpakkingsbedrijf werd in 2000 opgericht in Linyi in de provincie Shandong. We produceren voornamelijk cartons voor fruit, zoals appelen, avocado's, perziken en sinaasappelen. Ook hebben we cartons voor harde groentesoorten zoals wortelen, knoflook, aardappelen, uien en yams. We richten ons op customisering van onze producten, zodat we zo goed mogelijk aan de behoefte van de klant tegemoet kunnen komen."


Stapels cartons


Faciliteit voor de productie van verpakking

"We hebben gemerkt dat verschillende soorten klanten ook verschillende behoeftes hebben bij hun verpakking. Groothandelaars hebben bijvoorbeeld cartons nodig, die vooral stevig zijn, terwijl supermarkten meer waarde hechten aan uiterlijk, prijs en draagbaarheid. Technologie speelt daarbij een cruciale rol bij het ontwikkelen van verpakkingsproducten. We spreken regelmatig af met andere verpakkingsfabrikanten om kennis uit te wisselen, op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt en om in contact te komen met experts op dit gebied."


Cartons met print en weerstand tegen druk

"Op dit moment wordt via traditionele kanalen en e-commerceplatforms 70% tot 80% van onze producten verkocht aan groothandelsmarkten en supermarkten in grote tot middelgrote steden in China. De overige 20% tot 30% wordt via de haven Qingdao geëxporteerd naar Australië, Zuidoost-Azië en Europese landen. In de toekomst hopen we onze omzet in de Europese markt uit te breiden door met grote teeltbedrijven, inkopers en verpakkingsbedrijven te werken," zegt Alan Jiang tot slot.

Alan Jiang
Linyi Yulun Printing Co., Ltd.
Cellphone: + 86 15064966513
WhatsApp: + 86 15064966513
LinkedIn: Alan Jiang
E-mail: Ylpackage 02@163.com
Publicatiedatum: