Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Avocado's perfecte basis voor trendy vissalade uit Hawaï

Versheid staat voorop bij Hawaiaanse poke en avocado's

Poke, een populaire salade die zijn oorsprong op Hawaï heeft, is tegenwoordig op het vasteland ook op menig menukaart terug te vinden. Deze trendy salade heeft als basis superverse blokjes tonijn en schijfjes Californische avocado. 


California avocado en mango poke
Verse ingrediënten zijn cruciaal voor de bereiding van poke. Californische avocado's vormen de basis voor koks om veelzijdige variaties op dit traditionele gerecht te bedenken. De smeuïge textuur van verse avocado combineert perfect met gevogelte of vis, sojasaus, bosuitjes en sesamolie. Voor een eenvoudig en vegetarisch alternatief is een poke op basis van avocado en mango ideaal. De traditionele poke kruiden zullen de smaken van het fruit goed tot hun recht laten komen.

Meer trendy receptideeën met verse Californische avocado's, zoals 'avocado sushi' en 'avocado Hollandaise' zijn terug te vinden op de website van de California Avocado Commission CaliforniaAvocado.com/Foodservice. Naast kookinspiratie geeft de website ook nuttige tips en informatie over het bereiden, bewaren en de voedingswaarde van avocado's.


Contact: 
Ann Segerstrom
California Avocado Commission
Tel: 415-922-6033
Publicatiedatum: