Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op bedrijvenpark WFO Zwaagdijk

Koomen Transport uit Wervershoof koopt gebouw Vogel AGF

Coldstore Zwaagdijk, zusterbedrijf van Koomen Transport uit Wervershoof , een van Nederlands grootste groenten- en fruittransportbedrijven, is eigenaar geworden van het bedrijfspand van Vogel AGF op de Groothandelsmarkt te Zwaagdijk-Oost. Koomen Transport was al jaren huurder van een deel van het pand en gaat zich met Coldstore Zwaagdijk B.V. richten op de opslag en het koelen van groenten en fruit, bloembollen en andere producten. Coldstore Zwaagdijk B.V. www.coldstorezwaagdijk.com heeft het gebouw, waarin haar zusteronderneming Koomen Transport reeds gevestigd was gekocht met overname van de lopende huurovereenkomsten van Vogel AGF, Telerscoöperatie Paprico, De Eekhoorn Woodworkings en enkele andere huurders.



De verkoop van het pand past precies in de strategie van Koomen Transport om haar eigen logistieke dienstverlening te verbreden en sterke, internationaal opererende partijen op versgebied voor langere termijn aan zich te binden. Vogel AGF – blijft in het pand gevestigd en is verheugd met de keuze van Koomen om haar pand over te nemen.

In de achterliggende jaren is een tendens waargenomen van meer direct verlading bij de telers, waardoor het huidige pand niet goed meer aansloot op haar corebusiness. Door de verkoop van het pand gaat Vogel AGF versneld en verbreed invulling geven aan haar strategie om haar focus te leggen bij de Benelux Retail en zal haar naam veranderen in Valstar Retail Benelux als onderdeel van Valstar Holland. 
Publicatiedatum: