Julie Wouters van WDM

"Binnenkort kun je bij onze automaten ook met bankkaart betalen"

Tholen - Veel telers kiezen ervoor om ook een deel van hun producten thuis te verkopen en dit gebeurt steeds vaker door middel van automaten. "We willen het voor de producenten gemakkelijk maken zodat ze er bijna geen omkijken naar hebben en bieden daarom verschillende automaten, zowel gekoeld als ongekoeld", vertelt Julie Wouters van WDM. Ongeveer 80% van de klanten van WDM is actief in aardappelen, groenten en/of fruit. "Hiervan komt het grootste deel uit Belgiƫ, daarna Frankrijk en ook in Nederland zitten onze afnemers. Er is nog steeds een groeiende vraag, met name uit Frankrijk."Nieuwe opties
WDM blijft jaarlijks nieuwe onderdelen ontwikkelen. "Er komen regelmatig nieuwe opties bij. Zo kan de teler tegenwoordig het automaat zelfs op afstand 'bewaken' met hun gsm. "Men kan zien hoeveel geld erin zit, welke vakken leeg zijn en andere 'basiszaken'. In de toekomst komt mogelijk de ontwikkeling dat ze op die afstand kunnen inbellen en zaken kunnen aanpassen of kleine problemen oplossen. We blijven bezig met ontwikkelingen. Tegenwoordig kunnen klanten van een teler ook bestellingen online doen, betalen en dan krijgen ze een code. Door deze in te voeren in het automaat kunnen ze snel hun bestelling ophalen."

Met bankkaart

Toch staat het bedrijf bekend om haar eenvoud. "We moeten het wel simpel houden, de ervaring leert dat dit het beste werkt. Zowel de telers als de klanten die het apparaat bedienen moeten begrijpen hoe ze met dit apparaat om moeten gaan, van jong tot oud. Er komt binnenkort ook een mogelijkheid om met een bankkaart te kunnen betale. Die vraag kwam meer en meer de laatste tijd. Dit is voor de meesten nog wel te doen, maar bij oude mensen moet je niet met een QR-code aankomen of een betalingsmogelijkheid per gsm. Als er te veel technologie bij komt kijken, wordt het voor deze doelgroep te moeilijk."

Voor meer informatie
WDM NV
Julie Wouters
Steenweg op Gierle 146
2300 Turnhout - Belgiƫ
M: +32 - 499126722
juliewdm@gmail.com
www.wdmnv.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven