Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anticiperen op een veranderende markt met innovaties koeltechniek

16 juni: Vers koelen in beweging

Innoveren, een toverwoord. Als je niet innoveert, mis je de boot, gaat je concurrent de slag winnen en zal je bedrijf uiteindelijk ten onder gaan. In de koeltechniek valt volop te innoveren: andere koudemiddelen, energiezuinige apparaten, warmtepompen, digitaliseren, op afstand monitoren.



Thema 'Vers koelen in beweging'
De essentie van koelen van levensmiddelen is dat we het bederf zo lang mogelijk tegen gaan. Het congres "Vers koelen in beweging" probeert te duiden hoe de logistieke stromen van levensmiddelen veranderen.

Technische innovaties kunnen de markt op z'n kop zetten. Beter koelen geeft een verschuiving in het levensmiddelenassortiment naar nog meer vers. Verkorten van de keten is meer marge voor minder partijen. Er ontstaat dan financiƫle ruimte voor betere techniek. Welke knelpunten houden deze trends tegen? Hoe kun je daar een innovatie aan koppelen? Kortom, waar ligt mijn kans?

Workshop door Sparkling Projects
Om erachter te komen waar je kansen liggen, houdt Sparkling Projects op 16 juni een workshop onder leiding van Mark van den Houten. De ingenieurs van Sparkling Projects ondersteunen hem en zorgen ervoor dat de kennis na afloop onderling wordt gedeeld. In de workshop komt aan bod hoe je grip krijgt op de ontwikkelingen in de markt en die vertaalslag kunt maken.

Waarom biedt Sparkling Projects deze workshop aan?
Sparkling Projects investeert in kennisontwikkeling, staat voor open innovatie en wil graag als sector succesvol blijven. De onderneming is weliswaar techniek gedreven, maar besteedt ook aandacht aan marktontwikkelingen. Het thema "Vers koelen in beweging" haakt aan op een kantelende markt. Bestaan er over 10 jaar nog fysieke supermarkten? De producten zullen hoe dan ook van de teler naar de consument blijven gaan. Het biedt in elk geval genoeg stof tot nadenken en discussiemateriaal.

Wil je meer informatie over de workshop? Klik dan hier.
Publicatiedatum: