Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgapom: rustige aardappelmarkt

De Belgapom-prijs voor aardappelen op donderdag 24 december bedroeg 90 euro per ton (excl. BTW) of 95,40 euro per ton (incl. BTW). Voor afwijkende kwaliteit wordt een lagere of hogere prijs betaald. Belgapom spreekt van een rustige markt, waarbij het aanbod groter is dan of gelijk aan de vraag. Opmerking: er wordt een beperkt aantal transacties vastgesteld.

De Belgapomprijs is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor Bintje, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten, veldgewas 35 mm+, fritesgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Voor andere fritesgeschikte variëteiten voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor veldgewas 35 mm+, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling:
Andere variëteiten / autres variétés :
Challenger : € 105,00 / ton/tonne (BTW/TVA excl.) -
€ 111,30 / ton/tonne (BTW/TVA incl.)
Fontane : € 100,00 / ton/tonne (BTW/TVA excl.) -
 € 106,00 / ton/tonne (BTW/TVA incl.)

De Belgapomprijs en de waarneming voor andere rassen worden vastgesteld door een commissie met vier vertegenwoordigers uit de sectie verwerking en vier vertegenwoordigers uit de sectie handel van Belgapom.
Publicatiedatum: