Klanten weten precies wanneer de boodschappen worden bezorgd

Albert Heijn start met track&trace bij thuisbezorgen

Albert Heijn is gestart met track&trace bij thuisbezorging. Klanten die hun boodschappen thuis laten bezorgen, krijgen op basis van realtime informatie een sms-bericht wanneer ze hun bestelling ontvangen. Deze informatie is tot op het kwartier nauwkeurig. Met de nieuwe service kunnen klanten hun tijd flexibeler indelen en biedt het laten thuisbezorgen van boodschappen nog meer gemak. Albert Heijn is de eerste retailer in Nederland die dit doet.


 
Klanten kunnen hun boodschappen van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall zes dagen in de week van 7.00 uur - 22.30 uur tot in de keuken laten bezorgen. Bij het bestellen van de boodschappen kiezen zij op ah.nl een tijdsblok variërend van één tot zes uur. Een veelgestelde vraag van klanten is hoe laat zij de bezorger binnen het gekozen tijdsblok kunnen verwachten.

Vanaf nu laat Albert Heijn klanten weten hoe laat zij de boodschappen thuis kunnen verwachten. 's Ochtends ziet de klant op ah.nl op basis van de planning en de actuele verkeerssituatie de verwachte aankomsttijd. Deze tijd wordt nauwkeurig gevolgd en indien nodig aangepast aan de hand van real time informatie, bijvoorbeeld als er onderweg file is. Een half uur voordat de chauffeur arriveert, ontvangt de klant een sms. Hierdoor zijn klanten veel flexibeler en hebben zij binnen het bezorgblok nog de gelegenheid om bijvoorbeeld even de kinderen van school te halen of de hond uit te laten.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.