Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jac van den Oord maakt in eigen huis etiketten op maat voor klant

"Kleine aardappelen en kleurenmix scoren met kerst"



Tholen - Speciaal voor de kerstperiode heeft aardappelgroothandel Jac van den Oord uit Ammerzoden nieuwe producten op de markt gebracht. De noviteiten bestaan onder meer uit een nieuwe rode aardappel met roze vruchtvlees en een kleurenmix in schaal. "Jaren geleden hebben we de afslag naar de specialisatie genomen en dat zijn we meer en meer aan het uitbreiden", vertelt Leon van den Oord."Door die specialisatie gaat onze advisering met de klanten steeds verder en denken we zowel in kleine als grote concepten mee."


Over maatwerk leveren gesproken...

"Een direct gevolg hiervan is dat we zelf op een professionele wijze etiketten maken op maat voor de klant. We voeren ontwerp en afwikkeling volledig in eigen huis uit en kunnen hierdoor flexibel inspelen op de klantwensen. We zijn hier in het voorjaar mee begonnen met asperge-aardappelen en geven dat nu een vervolg. Je ziet steeds meer gepersonaliseerde verpakkingen met name bij de portieverpakkingen van 500 gram tot 1 kilo. Hiermee voorzien we zeker in een behoefte. In allerlei oplages voor zowel de binnenlandse groothandel als de retail", vertelt Leon.

Kerst zorgt volgens Leon altijd voor een specifieke aardappelvraag. "Voor klanten hebben we zelfs specifiek aardappelen voor de kerstpakketten geleverd. Kleine aardappelen en de kleurenmix zijn zeker met de feestdagen erg gewild. Ook zie je de laatste jaren steeds meer ovenaardappelen in schil. Ik vind de afzet op het moment goed lopen. De kerstbestellingen beginnen in de aardappelen altijd redelijk vroeg. Mensen willen ze begin volgende week binnen hebben staan en daardoor valt het last minute werk bij ons nog wel mee."

Voor meer informatie:
Aardappelgroothandel Jac van den Oord BV
T: +31 (0) 73 599 9191
E: sales@jacvandenoord.nl
W: www.jacvandenoord.nl