Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sweet Snowball meloen moet kerstverkoop boost geven

Deze decembermaand hebben Tesco en AMT Fruit de primeur om voor het eerst de 'Sweet Snowball' meloen in het Verenigd Koninkrijk op de markt te brengen. Het fruit wordt speciaal voor Tesco geteeld in het Noord-Oosten van Brazilië door Agricola Famosa. Van oorsprong is de 'Sweet Snowball' meloen echter uit Korea afkomstig.
"Het ras dankt zijn naam aan de witte kleur en werd ontwikkeld om de klant iets exclusiefs en unieks voor de Kerstdagen aan te kunnen bieden," legt James Cackett van Tesco uit. "Er zijn veel traditionele meloenvariëteiten verkrijgbaar maar we vinden het leuk om onze klanten eens iets nieuws te kunnen presenteren."

De meloen heeft zoet wit vruchtvlees met een hoge brixwaarde en een kenmerkende wit -groen gevlekte schil. De meloen zal tijdens de gehele feestperiode in Tescovestigingen in het hele Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar zijn. Men hoopt dat het fruit in de toekomst een plaats zal weten te veroveren tussen de overige Kerst favorieten zoals spruiten en mandarijnen.

Bezoek www.munoz.co.uk.om verder te lezen
Publicatiedatum: