Natudis wordt logistiek partner van Bio+ Trading Company

Natudis en Bio+ Trading Company (BTC) slaan de handen ineen. Vanaf 1 januari 2016 treedt Natudis op als logistiek dienstverlener voor BTC. Steven van Wijk, directeur van Natudis, en Ruben Bringsken, directeur van BTC, hebben op 20 november het contract ondertekend.

BTC groeit en de huidige logistieke omgeving voldoet niet meer om de doelstellingen voor de komende jaren waar te kunnen maken. Daarom is BTC op zoek gegaan naar een partij, die de logistieke dienstverlening op een professionele wijze kan invullen. In Natudis vond BTC de geschikte partner. Vanaf januari 2016 ligt de voorraad van BTC in het warehouse van Natudis. Om het hele proces van aflevering, inslag, opslag en distributie op een effectieve en eigentijdse manier te laten verlopen, koppelen BTC en Natudis hun systemen. Alle data-uitwisseling gebeurt straks digitaal.

Natudis Nederland is gevestigd in Harderwijk en is een 100% dochteronderneming van Vroegop Ruhe & Co. Met 6.500 producten en 300 leveranciers is de onderneming één van de grootste distributeurs van biologische en reformproducten in de Benelux. Bio+ Trading Company ontwikkelt biologische producten vanuit de gedachten 'starten bij de bron van de grondstoffen' en zorgt voor de afzet naar de consument via distributie in de supermarkten. BTC werkt onder andere met het merk Bio+.

Bron: Nadutis

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven