Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook Zeeland stort zich op verzending beschreven aardappelen

Het besturen van een beschreven aardappel is in Amerika een succes. Na een Brabantse poging is de rage ook overgewaaid naar Zeeland. Verzendeenaardappel.nl is gevestigd op de Kreitsberg. "Op een dag hoorde wij van een nieuwe rage in Amerika: anonieme boodschappen versturen op een aardappel", vertelt eigenaar Mark van Uden. "Humor was de eerste reactie en we gingen weer door met waar we mee bezig waren. Maar toen we er even verder over gingen nadenken, kwamen we tot de conclusie dat we hier ook in Nederland iets mee moesten gaan doen."

Voedselbank
"Het sturen van een aardappel met een boodschap leek ons gewoon leuk. Leuk om te krijgen en leuk om te sturen", gaat Mark verder. "Toch vonden wij dat het naast de hoge dosis humor ook nog een extra toegevoegde waarde moest hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om voor elke verzonden aardappel één kilo aardappels te doneren aan de voedselbank. Op deze manier maak je niet alleen de ontvanger van je aardappel blij, maar verricht je ook meteen een goede daad."

Het versturen van een aardappel met boodschap kost € 8,95. Mark: "Het verzenden van een aardappel is niet zo goedkoop. De verzendkosten bedragen al snel meer dan vijf euro per aardappel. Ook moet deze dan nog met uiterste concentratie en oog voor aardappels beschreven worden en naar de pakketdienst worden gebracht."

Bron: Arena Lokaal
Publicatiedatum: