Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe oogst Kanzi-appels weer volop verkrijgbaar

Vanaf vandaag ligt de Kanzi-appel weer in de winkel. Kanzi bestaat nu ruim tien jaar en wordt geïntroduceerd met een nieuwe pay off: 'Kanzi: Seduce Life'. De nieuwe oogst is door de Fruitmasters telers met zorg geteeld waarbij zij terugkijken op een goed seizoen.

De introductie van Kanzi wordt ondersteund met een uitgebreide campagne op radio, televisie en op abri's. De Kanzi-radiospot is te horen bij Q-music tijdens de spits. Uiteraard wordt Kanzi aantrekkelijk gepresenteerd in het schap. Ook zijn de promotieteams weer actief in drukbezochte winkelcentra door Kanzi-appels uit te delen. Als consumenten de Kanzi-appel eenmaal geproefd hebben dan blijven ze Kanzi kopen.

Daarnaast wordt de consument via de campagne 'Me & Kanzi' op social media en op de winkelvloer uitgedaagd om zijn mening over Kanzi appels te delen en Kanzi-appels te winnen voor de hele buurt. Zo wordt de merkbeleving verder gestimuleerd. De komende weken kan de consument nauwelijks om Kanzi heen.

Onlangs werden de eerste Kanzi-appels geplukt. Kanzi mag pas geoogst worden als aan alle eisen van de experts is voldaan: de appel zijn volle kleur en glans heeft, lekker knapperig en sappig is, en precies goed, dus sappig en friszoet van smaak. Kanzi is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een gewild merk met een goed imago zowel in binnen- als buitenland.
 
Meer informatie:
Fruitmasters
T: +31(0)345-578800
www.fruitmasters.nl
Publicatiedatum: