Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Chia 'shot' bij voorgesneden spinazie en boerenkool

Deze maand werkt fresh&naked samen met Chia. Bij wijze van proef zullen Chia 'shots' meeverpakt worden in de zakken baby boerenkool en de zakken babyspinazie.

Chia zaad is een trendy superfood en staat hoog op de lijst van dingen die je volgens populaire voedingsdeskundigen en foodbloggers zou moeten eten. Deze samenwerking is een mooie kans voor deze twee gezonde voedingsmerken om hun gezamenlijke visie op een gezonde voeding en levensstijl uit te dragen.

Anthony Gardiner van fresh&naked legt uit dat het bedrijf van klanten hoorde dat hun boerenkool- en spinazieproducten vaak gebruikt werden om thuis smoothies mee te bereiden. Opvallend was dat veel klanten hier nog chia zaad aan toevoegden. "Wanneer je kijkt naar onze doelgroep, dan komt die erg goed overeen met die van Chia. Een samenwerking tussen de twee bedrijven komt de klanten dus ten goede. Sinds de lancering van fresh&naked in mei 2015 zijn we al op zoek naar goede manieren om onze klanten te bereiken," aldus Gardiner.

Achter de huidige campagne gaat een sterk reclame- en social mediaplan schuil, dat er op gericht is om duidelijk te maken dat het ongewassen product langer houdbaar is en dat iedere verpakking fresh&naked voorzien is van een extra 'shot' voedingstoffen.

De producten van Chia zijn sinds 2013 in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar maar het bedrijf is al tien jaar actief op de thuismarkten, Australiƫ en de Verenigde Staten.

Dit is de eerste keer dat fresh&naked met een ander bedrijf samenwerkt in de vorm van een meeverpakte weggeefactie.

Voor meer informatie:
Anthony Gardiner
fresh & naked
Tel: +44 1353 727392
Email: [email protected]
www.freshandnaked.com/chia
Publicatiedatum: